Search Our Site

Denetim Sirküler-2017/16 Bengü Denetim Kurumsal Yapı Hakkında 

 

Sayın İş Ortaklarımız, 
Ağustos 2017 döneminden itibaren Bengü Denetim ailesine katılan Yeminli Mali Müşavir Sayın Ender Bozkır şirketimizde partner olarak görev yapacaktır. 
Kendilerinin özgeçmişi aşağıda yazılıdır: 
1973 yılında Bitlis iline bağlı Tatvan ilçesinde doğdu. 1995 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal bilgiler Fakültesi Maliye bölümünden mezun oldu. 1997 yılında açılan meslek giriş sınavını kazanarak Stajyer Gelirler kontrolörü olarak göreve başladı. 2001 yılında yapılan yeterlilik sınavında başarı göstererek Gelirler Kontrolörlüğüne ve 2008 tarihinde de Gelirler Başkontrolörlüğü ’ne  atandı. Maliye Bakanlığında bulunduğu süre içerisinde çok sayıda şirket ve sektör hakkında vergi incelemesi ve denetim faaliyetinde bulundu. Vergi incelemesi teftiş ve soruşturma gibi asli faaliyetlerinin yanı sıra  İstanbul Büyük Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı bünyesinde oluşturulan İhbar ve İnceleme Talepleri Değerlendirme Komisyon Üyeliği ile  Rapor Değerlendirme Komisyon Üyeliği görevlerinde bulundu. 2010 yılında Maliye Bakanlığı tarafından 1 yıl süre ile ABD devletlerine araştırma ve inceleme faaliyetlerinde bulunmak üzere gönderildi.  2015 Haziran ayında Vergi Başmüfettişi olarak çalışmakta iken görevinden ayrıldı. Özel sektörde mali işler ve denetim alanında yöneticilik faaliyetinin yanı sıra yönetim kurulu üyeliklerinde bulundu. 2017 yılı Nisan ayında Yeminli Mali müşavir olarak görev yapmaya başladı. 2017 Ağustos ayından itibaren Bengü Denetim ve Yeminli Mali müşavirlik Ltd.  Şti ortağı olarak faaliyetine devam etmektedir.
 
Yeminli Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi unvanlarına sahiptir.
 
Vergi Sorunları Dergisi yayın kurulu ve yazı danışma kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. Vergi ve muhasebe ile ilgili konularda çeşitli dergilerde yayınlanmış çok sayıda makalesi bulunmaktadır.
 
Evli ve bir çocuk sahibi olup, İngilizce bilmektedir.
 
Bilgilerinize, Saygılarımızla, 
 
Bengü Denetim ve YMM Ltd. Şti.